Standard rekrutteringspakke

Den nemmeste og billigste måde at administrere sin rekrutteringsproces!

Rekrutteringer kan for mange være en lang, besværlig og dyr proces, så hvorfor ikke gøre det nemmere for sig selv? Med en standard rekrutteringspakke hos 360job får du alt, hvad du skal bruge for at få nemmere og mere effektiv rekrutteringsproces, der både vil spare dig for en masse tid, men samtidig også sikre dig, at den tid du rent faktisk bruger vil blive brugt fornuftigt. 

En standard rekrutteringspakke indeholder: 

Jobannonce på 360job.dk 
Med en jobannonce på 360job.dk får du 6 ugers eksponering af din jobannonce. Du har mulighed for at indsætte et coverbillede samt logo på jobannoncen. Hvis du bruger et andet system til at håndtere dine ansøgninger, kan du indsætte link til ansøgningssiden i selve jobannoncen.

Applicant tracking system (ATS)
360job har et indbygget ATS, der indsamler og håndterer alle dine ansøgere. Du får et fuldt overblik over alle de ansøgere, der er kommet ind på den specifikke jobannonce og kan håndtere dem direkte i systemet. Du kan fx:

Kompetence-screening
Bruger du 360job som din rekrutteringsplatform, kan du bruge kompetence-screening i din jobannonce. Med kompetence-screening i jobannoncen sikrer du, at ansøgerne har de ønskede kompetencer, allerede fra de har søgt jobbet. Du opstiller selv de ønskede kompetencer i forbindelse med oprettelsen af jobannoncen og kan dermed fremhæve de kompetencer, som du ellers ville kigge efter i ansøgernes CV'er. 360job screener herefter alle ansøgerne efter, hvem der har de ønskede kompetencer.

Ansættelsesudvalg
Bruger du 360job som din rekrutteringsplatform, kan du opsætte et ansættelsesudvalg i forbindelse med oprettelsen af de enkelte jobannoncer. Ansættelsesudvalget vil få adgang til alle ansøgerne og kan være med til at evaluere den enkelte ansøgers profil. Som medlem af et ansættelsesudvalg kan du ikke se de andres evalueringer, før du selv har givet din bedømmelse. Ansættelsesudvalget kan bestå af HR, ledelsen eller nøglepersoner i det ansættende team. 

Anonym screening
Bruger du 360job som din rekrutteringsplatform, kan du vælge at gøre screeningen af ansøgerne anonym. Det vil sige, at alle ansøgerne vil være anonyme og fremgå med et tal, når de kommer ind i systemet. Du kan dermed ikke se deres navn, alder, køn osv. Med en anonym screeningsproces vil du først få adgang til disse oplysninger, når de indkaldes til en evt. samtale. 

Ansøgerdatabase
Bruger du 360job som din rekrutteringsplatform, får du en ansøgerdatabase, der indeholder alle de ansøgere, du har søgt et job hos jer. Her kan du sortere dem i mapper, så du kan finde dem frem en anden gang.

OBS 360job overholder reglerne ift. GDPR, og ansøgerne har til enhver tid mulighed for at slette deres profil. 

Pris: 699,- 
Du betaler prisen pr. jobannonce, og der er ingen binding. 

Når du bruger 360jobs standard rekrutteringspakke, kan du tilkøbe følgende produkter: