Studiejob i Europæiske ERV's kundeservice op til 15 timer om ugen

Hos Europæiske søger vi en frisk og engageret studerende, som har lyst til at hjælpe til i verdens bedste kundeserviceafdeling fra og med december og op til 15 timer om ugen og evt. mere i spidsbelastningsperioder. Det er ikke et krav, at du er studerende, så holder du et sabbatår eller af andre årsager er på udkig efter et job på deltid, så hører vi også gerne fra dig.

Sammen med dine 18 engagerede og glade kolleger i vores kundeservice sørger du for at sælge vores produkter og services – og give kunderne grundig kvalitetsrådgivning pr. telefon og mail.

Vi forventer at dit mellemnavn er serviceminded, og din engagerede tilgang til dit arbejde bidrager til vores høje kundetilfredshed – hver dag. Du taler og skriver med kunderne på dansk uden problemer, ligesom det engelske falder dig naturligt. Vi hører også gerne fra dig, hvis du både taler svensk og dansk.

Som vores nye kunderådgiver vil du lære at omsætte kompliceret forsikringssprog til noget, som alle dine kunder kan forstå. Og bare rolig – så længe du har dit sælger-gen aktiveret og styr på den gode kundeservice, så skal vi nok lære dig op i vores systemer, det forsikringstekniske og alt derimellem.

Vi tilbyder

Et spændende og udviklende studiejob i et international miljø, hvor der er mulighed for personlig og faglig udvikling, og hvor du bliver en del af en virksomhed, hvor samarbejde, hjælpsomhed og en uformel tone går hånd i hånd med vores ambition om at give kunderne en serviceoplevelse i særklasse.

Tiltrædelse

Stillingen er til besættelse så hurtigt som muligt eller efter nærmere aftale.

Deadline

Vi forbeholder os retten til at indkalde til samtaler løbende, og vi forventer at afholde de første interviews i de kommende uger.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR på AFA@erv.dk.

Om Europæiske ERV

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab og indgår i ERV International. Vi har over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos os. Denne tillid har vi opnået ved at garantere personlig og hurtig hjælp fra eksperter, hvis uheldet skulle være ude – uanset hvor i verden du befinder dig.

Om ERV International

ERV International har over 40 millioner kunder med rejseforsikring og har selskaber og salgskontorer i en række lande verden over – bl.a. Tyskland, Danmark, Sverige, Rusland, Kina og Italien. Du kan læse mere om os på www.er.dk.

Log ind for at ansøge
Log ind Opret
Ønskede kompetencer
Vurder dine faglige kompetencer.
På en skala fra 1 - 10, hvor god er du så til at tale og forstå svensk?

Dårlig
God
Arbejdssted:
EUROPÆISKE REJSEFORSIKRING A/S
Frederiksberg Allé 3
1621 København V
Danmark
Virksomheden tilbyder:
Studiejob
Kategorier:
Handel og service
Indrykket:
7. november 2019
Ansøgningsfrist:
19. december 2019
Kontakt:
Anders F. Axelsen (HR)
E-mail: afa@europaeiske.dk