Servicetekniker til Trekantområdet – med selvstændig hverdag

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service? Er du god i dialogen med kunden, og vil du gerne have en hverdag, hvor du selv står for planlægningen og løsningen af opgaver? Har du erfaring med reparation af hvidevarer eller er klar til at blive en del af hvidevarebranchen?

Service Centralen Syd

Som servicetekniker fejlfinder du og foretager reparation på hvidevarer. Dit ansvarsområde bliver Fyn og Trekantområdet. Du får meget stor frihed omkring din egen hverdag. Dine opgaver udføres særdeles selvstændigt med egen planlægning og gennemførelse af opgaverne i samarbejde med kunderne.

Du er den selvstændige person, der kan få tingene løst og du er klar på at yde den (ekstra) indsats og service, der gør at kunden får en god oplevelse – hver gang.

Du har let ved at tale med kunder og kolleger, har et positivt sind, vil gerne lære mere og finder det naturligt at foretage faglig sparring med kolleger. Du taler og skriver dansk. Via bærbar PC, som du medbringer i bilen, foretager du dagligt den skriftlige kommunikation.

Serviceopgaverne varetages i Trekantområdet, hvorfor det forventes at du har bopæl i dette område, og hvorfra du på daglig basis kører ud. På daglig basis leveres reservedele til dig.

I forbindelse med din introduktion i jobbet deltager du på kursus hos DTS Akademi som afsluttes med en prøve og tildeling af certifikat.

Du tilbydes:

  • Et team af engagerende og kompetente kolleger i et uformelt miljø
  • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, serviceorienterede løsninger og handlinger
  • Et særdeles selvstændigt job med ansvar og stor frihed i hverdagen.
  • En solid oplæring foretaget af en af vore meget erfarne teknikere

Du bliver en del af et team på 16 personer, der har fokus på at man socialt, et antal gange årligt, gør noget sammen, der styrker fællesskabet. Du kommer med på holdet i en veletableret virksomhed i vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

Læs mere her.

Ansøgning med CV, vedhæft også et nyere foto. Ring gerne for mere information til indehaver Carsten Aaby på mobil: 2940 9250.

Log ind eller opret profil for at ansøge
Log ind Opret profil
Påkrævede kompetencer

Kryds af ved hver enkelt kvalifikation, om du har den eller ej.

Baggrund som f.eks. elektriker, mekaniker, kølemontør eller lign.
Vurder dine faglige kompetencer.
Erfaring med reperation af hvidevarer

Ingen erfaring
Meget erfaring
Arbejdssted:
Service Centralen Syd ApS
Stærmosevej 26
5250 Odense SV
Danmark
Virksomheden tilbyder:
Fuldtid
Kategorier:
Industri og håndværk
Indrykket:
14. januar 2020
Ansøgningsfrist:
25. februar 2020
Kontakt:
Carsten Aaby
Telefon: 29409250
E-mail: carsten@servicecentralensyd.dk