Projektleder til Designskolen Kolding

Projektleder søges til Designskolen Kolding Designskolen Kolding søger en dynamisk projektleder til Laboratoriet for Kreativitet og Innovation – LINKED.

LINKED udspringer af vækstplanen for ...

Projektleder søges til Designskolen Kolding Designskolen Kolding søger en dynamisk projektleder til Laboratoriet for Kreativitet og Innovation – LINKED.

LINKED udspringer af vækstplanen for de kreative erhverv og skal være et iværksætter- og innovationsmiljø, hvor virksomheder, studerende og forskere samarbejder tværfagligt om at skabe nye forretningsmodeller, produkter og services med udgangspunkt i kreativitet, teknologi og forretningsforståelse. Ligeledes skal LINKED forbedre samarbejdet mellem uddannelsesinstitutionerne blandt andet gennem tværfaglige uddannelsesprogrammer, hvor kreativitet, teknologi og forretningsforståelse kobles. LINKED etableres på de kunstneriske uddannelsesinstitutioner under Uddannelses- og Forskningsministeret.

Aktiviteterne i LINKED skal være erhvervsrettede og have fokus på entreprenørskab, virksomhedssamarbejder, faciliteter, tværfaglighed og følgeforskning.

Vi søger en projektleder, der kan understøtte det tætte samarbejde mellem Designskolen Kolding, erhvervsliv, offentlige institutioner og øvrige uddannelsesinstitutioner i Region Syddanmark.

Opgaver:

  • Drive etableringen af LINKED i samarbejde med øvrige aktører.
  • Sikre tæt samarbejde med øvrige erhvervsrelaterede projekter på skolen.
  • Sikre tæt samarbejde med videnmiljøerne og uddannelsen.
  • Understøtte skolens karriereværksted i faciliteringen af netværk med offentlige og private samarbejdspartnere.
Du har
  • Gode samarbejdsevner og fleksibilitet
  • Erfaring med projektledelse
  • Handlekraft og gode kommunikationsevner
  • Struktur på dit arbejde og kan overholde deadlines
  • En designuddannelse eller indgående kendskab til designfaget
Du skal have lyst til at dele din viden om designprocesser og designmetoder med kolleger, studerende og kursister, enten i form af publikationer, workshops, undervisning eller vejledning. Det er derfor afgørende, at du har stærke kommunikative og visuelle formidlingsevner, og at du selvstændigt kan arbejde i diverse relevante grafiske computerprogrammer.Ansættelsesvilkår Stillingerne er en projektansættelse og tidsbegrænset til 31. december 2022. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med FinansministerietTiltrædelse 1. marts 2020Ansøgning Alle interesserede uanset personlige forhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning med CV samt relevant dokumentation for faglige kvalifikationer svarende til en designer på kandidatniveau, herunder evt. erhvervs- og forskningserfaring, så materialet er Designskolen Kolding i hænde

senest den 15. januar 2020.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via skolens hjemmeside. Samtaler forventes afholdt uge 4 2020.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte prorektor Anne-Mette Hummel Holm på telefon 2544 3691 eller amh@dskd.dk.

Designskolen Kolding – et internationalt talentværksted for dansk design Designskolen Kolding er en statsfinansieret selvejende institution under Uddannelsesministeriet. Skolen tilbyder en uddannelse, der på unik vis udspringer af samspil mellem kreativitet, innovative metoder, forskning og design. Derudover tilbydes erhvervslivet og den offentlige sektor efteruddannelse, konsulentbistand mv., ligesom skolen deltager i en række større udviklingsprojekter inden for design. Skolen baserer sit virke på værdierne social inklusion, bæredygtighed og kulturel mangfoldighed. Designskolen Kolding tilbyder et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø med engagerede og dedikerede kollegaer, som nyder godt af hinandens forskellige baggrunde og fagligheder. Designskolen Kolding udbyder en international orienteret videregående designuddannelse med et tredelt vidensgrundlag, der bygger på viden fra kunstnerisk udvikling, forskning og designpraksis. Designskolen Kolding udbyder bachelor? og kandidatuddannelse samt ph.d. inden for mode og tekstil, kommunikation, accessories og industriel design. På tværs af alle aktiviteter har Designskolen Kolding tre strategiske fokusområder: Bæredygtighed & Design, Leg & Design samt Social Design.

Læs mere om Designskolen Kolding på

Ansøgningsfristen er overskredet.
Arbejdssted:
Ågade 10, 6000 Kolding, Danmark
Virksomheden tilbyder:
Fuldtid
Kategorier:
Undervisning og konsulent
Indrykket:
27. december 2019
Ansøgningsfrist:
15. januar 2020
AC-fuldmægtig
Christina Rosendahl
Hovednummer: 91333004
Email: csr@dskd.dk