Praktisk medarbejder til Område Grønnemose

Område Grønnemose, Gladsaxe Kommune, søger en praktisk medarbejder til understøttelse af læringsmiljøet. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Område Grønnemose ønsker at ansætte en praktisk m

Område Grønnemose, Gladsaxe Kommune, søger en praktisk medarbejder til understøttelse af læringsmiljøet. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Område Grønnemose ønsker at ansætte en praktisk medarbejder til at understøtte udvikling og etablering af læringsmiljøet i områdets fem børnehuse. Har du hænderne rigtigt skruet på, og kan du understøtte de overvejelser, det pædagogiske personale gør sig i forbindelse med etablering af læringsmiljøer, så er det måske dig, vi søger.

Udover at være den praktiske understøtter i forhold til ovennævnte, skal du have ansvaret for, at sikkerheden på de fem børnehuses legepladser er i orden – og her blandt andet have kontakten til vores gårdmandsordning. Endelig kan der være opgaver af praktisk karakter i børnehusene, som du skal sikre bliver løst for at give børnene et udviklende, lærende og æstetisk læringsmiljø.

Vi ser gerne, at du har lyst til at være med i det pædagogiske arbejde med et praktisk bidrag, og derfor har flair for at komme med forslag til hvordan pædagogiske overvejelser kan se ud – helt konkret. Du har håndværksmæssig snilde og er god til at tale med forskellige mennesker. Du finder glæde og motivation ved at omsætte ideer og tanker til konkrete resultater.

Du vil have værksted i Hyldegården, og bevæger dig derfra ud til de opgaver, der er i områdets øvrige huse på elektrisk ladcykel. Du vil få udleveret arbejdstøj samt sikkerhedssko.

Løn og ansættelsesforhold
Efter overenskomst.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Lene Maagøe på telefon 40 20 01 61 eller børnehusleder Stine Kjær Hagedorn på telefon 23 65 45 45.

Frist
17. januar 2020 kl. 12:00.
Tiltrædelse 1. februar 2020, eller snarest derefter. Vi indkalder løbende ansøgere til samtale og ansætter, når den rette kommer.
Stillingsopslaget fjernes, når den rette ansøger er fundet.

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Ansøgningsfristen er overskredet.
Arbejdssted:
Kildebakken 14, 2860 Søborg, Danmark
Virksomheden tilbyder:
Fuldtid
Kategorier:
Social og sundhed
Indrykket:
27. december 2019
Ansøgningsfrist:
17. januar 2020
Lene Maagøe
Hovednummer: -
Mobil: 40 20 01 61