Pædagog til fast stilling, Børnehuset Saxen - 37 timer

Stillingen er med tiltrædelse 1. februar 2020 eller snarest derefter og er tilknyttet Saxens børnehaveteam.

Kunne du tænke dig at arbejde i nye omgivelser samt indgå i tæt

Stillingen er med tiltrædelse 1. februar 2020 eller snarest derefter og er tilknyttet Saxens børnehaveteam.

Kunne du tænke dig at arbejde i nye omgivelser samt indgå i tæt og forpligtende samarbejde i et spændende børnehus i udvikling? Børnehuset Saxen søger en pædagog til fast stilling med tiltrædelse d. 1. februar 2020 eller snarest derefter. For stillingen gælder, at den er til besættelse i Saxens børnehaveteam.

Saxen er del af område Grønnemose beliggende i Gladsaxe kommune. Børnehuset er placeret lige ved Utterslev mose med skønne faciliteter både inde og ude. Børnehuset arbejder med en naturprofil og er i fuld gang med at skabe det bedste læringsmiljø ud af husets rammer. Der er i huset indskrevet ca. 60 børn i alderen 0-6 år. Saxen er organiseret i fire grupper, hvor to grupper huser de mindste børn og to grupper de største.

Vi er et børnehus, der lægger stor vægt på det tætte og forpligtende samarbejde mellem husets grupper, og vi er i fuld gang med at udvikle en kultur med afsæt i områdets værdier for dannelse og læring – BRAVUR samt praksis med DAP ((Didaktisk anvendt pædagogik), der er Gladsaxe kommunes fælles ramme for det pædagogiske arbejde i dagtilbud.

Saxen er pt. i proces med etableringen af ”Den gode dag for alle børn” i parløb med ”Den styrkede pædagogiske læreplan”. Her dygtiggør vi os i rutiner og overgange i børnehuset samt arbejder på at sikre børnenes perspektiver og deltagelse i alle daglige gøremål. Vi arbejder med filosofi for børn – både i vuggestuen og i børnehaven – og har stort fokus på læringsmiljøet og måltidet som læringsarena. Det er i samspillet vi, i teamet og som børnehus, skaber resultaterne.

Vi arbejder seriøst med opgaven - Vi har nemlig det vigtigste job i verden. Vi søger derfor en engageret pædagog, der besidder overblik, er anerkendende, reflekterende og positivt indstillet, samt har lyst til- og forståelse for arbejdet med husets børn. Det kræver fra dig bl.a. et fokus på udvikling af børnenes lyst til læring gennem leg, spændende og udfordrende aktiviteter med læring i børnehøjde og relationsarbejde. I vores praksis med- og om børnene fordres trygheden og det enkelte barns trivsel højt. I sidste ende er det vores mål at sikre børnenes skoleparathed, hvilket kræver kontinuerlig udvikling af børnegruppernes faglige profiler. Med naturen lige i baghaven og et børnehus i udvikling er der masser af muligheder.

Faglighed, engagement, lyst, overblik og en forventning om aktiv deltagelse er alle forudsætninger for at kunne agere i Saxens daglige praksis. Til gengæld kan du fra os forvente lydhøre kolleger, dialog, refleksion, plads til aktivitet samt et miljø, hvor du kan lære nyt. Vi vægter et højt kommunikationsniveau bl.a. via Infoba og dokumenterer elektronisk ift. DAP mv., hvorfor det vil være vigtigt at have kendskab til anvendelse af IT på almindeligt brugerniveau. Vi er ude i al slags vejr og børnene elsker bl.a. de kreative aktiviteter om bålet.

Kan du se barnet og beskrive det, du ser? Synes du barnets tegn på udvikling og læring er spændende praksiselementer? Og har du lysten og evnerne til at arbejde i et miljø i udvikling, hvor du kan være med til at præge kulturen? Så er Saxen lige noget for dig. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse og glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår
efter gældende overenskomst samt principperne om Ny løn. Der skal fremvises børne- samt straffeattest ved ansættelse i Gladsaxe Kommune.

Du er mere end velkommen
til at komme og se vores dejlige hus og skønne rammer. Har du spørgsmål eller ønske om et besøg, kan børnehusleder Kaspar Petersen kontaktes på telefon 39 57 39 65.

Ansøgningsfrist
for stillingen er tirsdag 15. januar 2020.

Samtaler vil blive afviklet løbende. Jobopslaget vil blive taget af nettet, når den rigtige ansøger er fundet.

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Ansøgningsfristen er overskredet.
Arbejdssted:
Gladsaxevej 9, 2860 Søborg, Danmark
Virksomheden tilbyder:
Fuldtid
Kategorier:
Social og sundhed
Indrykket:
27. december 2019
Ansøgningsfrist:
15. januar 2020
Børnehusleder
Kaspar Petersen
Hovednummer: -
Arbejde direkte: 39 57 39 65