Marketing Manager

Humac søger Marketing Manager

Humac søger en kompetent og ambitiøs Marketing Manager med en skarp digital profil og baggrund til vores hovedkontor i Glostrup. Humac er på udkig efter en kommerciel og strategisk leder af marketing med flair for at kombinere kommerciel tænkning med markedsføring og branding initiativer til at udvikle, drive og udføre Humacs overordnede marketingstrategier og eksekvering.

Humac søger Marketing Manager

Humac søger en kompetent og ambitiøs Marketing Manager med en skarp digital profil og baggrund. Humac er på udkig efter en kommerciel og strategisk leder af marketing med flair for at kombinere kommerciel tænkning med markedsføring og branding initiativer til at udvikle, drive og udføre Humacs overordnede marketingstrategier og eksekvering.

Din profil

Stillingen som Marketing Manager kræver en dristig, skarp og kommercielt drevet marketingleder med flair for at kombinere forretnings- marketings- og brandinginitiativer for at styrke Humac. Som Marketing Manager vil du være overordnet ansvarlig for at sætte den strategiske retning samt drive aktiviteter, kampagner mv. for Humac inklusiv Rentefri.dk, Bang & Olufsen/Soundstore.dk.

I stillingen får du muligheden for at sætte dit personlige præg, føre og sætte virksomhedens marketinginitiativer i tæt samarbejde med ledelsesteamet.

Den ideelle kandidat kommer med en holistisk forståelse for marketing og skal, udover at lede et team på 7-8 medarbejdere, stå for at definere og implementere brand strategier.

Det er essentielt, at du som Marketing Manager kan lede og inspirere medarbejderne i teamet både fagligt og ledelsesmæssigt, samt sikre styrke samarbejdsrelationer i organisationen. Som Marketing Manager vil du være ansvarlig for planlægning samt eksekvering af marketing- og branding aktiviteter og herved løfte Humac i forhold til strategiplanen. Det er vigtigt, at du besidder en strategisk og operationel tankegang.

Dit centrale ansvar inkluderer:

  • Udvikling, implementering og eksekvering af Humac’s marketing- og brandinginitiativer (i tæt samarbejde med Apple).
  • Medieplanlægning, indkøb og opfølgning
  • Udarbejdelse og videreudvikling af digital markedsføring
  • PR og kampagne oplæg
  • Budgetplanlægning og opfølgning
  • Ansvarlig for at drive markedsføring af 3 brands, Humac, Rentefri.dk samt Bang & Olufsen.

Humac stræber efter at yde ”Danmarks Bedste Kundeoplevelse” og optimerer løbende vores forretning under den strategi, og du vil i den forbindelse være en nøgleperson herfor.

Vi kan tilbyde dig

Du bliver en del af dynamisk branche og en virksomhed i konstant udvikling. Jobbet som Marketing Manager hos Humac er både udfordrende, krævende og spændende. Vi har stor succes og er oppe på 21 Apple butikker, men vi er slet ikke færdige. Hos Humac lykkes vi sammen, vi støtter, hjælper og løfter sammen. Du får derfor al den hjælp og støtte du har brug for, til at lykkes sammen med dine mere end 230 nye kollegaer.

Vi tilbyder en fast løn, pension, gode kolleger, mål, ansvar, frihed og udviklingsmuligheder. Du refererer til Humac’s COO.

Humac er noget helt særligt

Vi vil være danskernes foretrukne Apple forhandler. Det er vores ambition at yde Danmarks bedste kundeoplevelse og det er noget vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer Apple produkter og vores kunder forventer en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Det skal vi levere hver eneste dag, til hver eneste kunde.

Brænder du for at skabe resultater, dele din begejstring for Apples produkter og er du verdensmester i at inspirere og begejstre igennem kommunikation og branding - så er det dig, vi søger!

Ansøgningsfrist

Vi holder løbende samtaler efterhånden, som behovet opstår, det er derfor ikke sikkert du hører fra os med detsamme.

En ren straffeattest er en forudsætning.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Chef, Jane Lykke-Skov på e-mail: jane.lykke-skov@humac.com.

Humac er Danmarks største Apple forhandler. Og vi er på vej til at blive Danmarks største Bang & Olufsen forhandler. Vi er autoriseret Apple Premium Reseller (APR), Apple Autorized Service Provider (AASP) og autoriseret Bang & Olufsen forhandler, og vi har i alt 24 butikker i Danmark. Derudover har vi også afdelinger til: BtB (erhvervskunder), Service and Repair og Online sales.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Humac sælger og servicerer Apple og Bang & Olufsen produkter til private og professionelle i kombination med traditionelle tilbehørsprodukter, softwarelicenser og serviceydelser. Vi er inde i en kraftig vækst, hvor der er brug for flere nye og kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling. Du kan læse mere om os og finde den nærmeste butik på www.humac.dk

Ansøgningsfristen er overskredet.
Arbejdssted:
HUMAC A/S
Sydvestvej 21
2600 Glostrup
Danmark
Virksomheden tilbyder:
Fuldtid
Kategorier:
Handel og service
Indrykket:
17. januar 2020
Ansøgningsfrist:
15. februar 2020
Kontakt:
Jane Lykke-Skov
Telefon: 21 80 26 27
E-mail: dkjaly@humac.com