Køkkenassistent

Køkkenassistent/ kok eller medarbejder med anden køkkenfaglig uddannelse søges til 1-års vikariat hos Danmarks største rejseforsikringsselskab

Europæiske Rejseforsikring A/S, København

Brænder du for at lave mad fra bunden, udnytte råvarerne optimalt og være med til at glæde vores medarbejdere med en sund og velsmagende frokost? Så er jobbet hos Europæiske Rejseforsikring som køkkenassistent måske noget for dig.

Om jobbet

Du indgår i et serviceorienteret team bestående af 2 medarbejdere, og sammen fremstiller I mad til frokostbuffet, planlægger ugemenuer, ordner indkøb, gør rent og sikrer høj kvalitet og et sikkert arbejdsmiljø. I bidrager begge på lige fod og har indflydelse på udvikling og nytænkning af menu og produkter. Det er vigtigt, at du kan tage fra på alle opgaver, da I er et lille team. Hverdagen er travl, og vi servicerer dagligt ca. 100 glade kunder i kantinen.

Der er tale om en 1-årig tidsbegrænset stilling, hvor arbejdstiden er 7.00-15.00 mandag til fredag.

Om dig

Du sætter en ære i at lave velsmagende og god mad inden for rammerne af økonomi, sundhed, økologi og bæredygtighed. Du er stabil og har stort fokus på at udføre dit arbejde ordentligt. Du har et godt humør. Desuden kan du tale, læse og forstå dansk. Du er uddannet kok eller har anden relevant køkkenfaglig uddannelse.

Desuden lægger vi vægt på at du:

  • har lyst til at være med til at producere mad med høj kulinarisk kvalitet
  • er energisk og god til at samarbejde
  • bruger din faglige viden i forhold til det daglige arbejde samt produktions- og fødevaresikkerhed
  • sætter en ære i at tilberede mad fra bunden og har stor kreativitet
  • er serviceminded
  • brænder for både det kolde og det varme køkken

Din ansøgning

Opret en profil her på siden med ansøgning og CV senest søndag den 19. januar 2020. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler.

Kontakt os

Du kan få yderligere information om stillingen hos HR Business Partner Tina Morgan på tlf. 60 14 42 29 mandag–fredag mellem 9.00 og 16.30.

Om Europæiske ERV
Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab, og indgår i ERV International.
Vi har over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos os. Denne tillid har vi opnået ved at garantere personlig og hurtig hjælp fra eksperter, hvis uheldet skulle være ude – uanset hvor i verden du befinder dig.

 

Ansøgningsfristen er overskredet.
Arbejdssted:
EUROPÆISKE ERV
Frederiksberg Allé 3
1790 København V
Danmark
Virksomheden tilbyder:
Fuldtid
Kategorier:
Andet
Indrykket:
6. januar 2020
Ansøgningsfrist:
19. januar 2020
Kontakt:
Europæiske Rejseforsikring
Telefon: +45 51 14 57 22
E-mail: afa@europaeiske.dk

Tina Morgan
Telefon: +45
E-mail: TM@erv.dk