Genopslag - pædagoger og fast afløser til Agerbo

Pædagoger og fast afløser til Døgn og Familiestøtte Herning - Agerbo

Pædagoger og fast afløser til Døgn og Familiestøtte Herning - Agerbo

Er du fagligt velfunderet i det socialpædagogiske felt og holder af fagudfordringer i dit arbejde? Så er det måske lige dig, vi mangler som pædagog og fast afløser.
Agerbo er en del af Døgn og familiestøtte Herning (DFH) og er et pædagogisk døgn- og aflastningstilbud til børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Der har brug for pædagogisk støtte og guidning i alle dagligdagens gøremål. Der er brug for tydelige voksne, der kan guide og skabe forudsigelighed i hverdagen med særligt tilrettelagt støtte- og kommunikationssystemer.

Agerbo er beliggende Haugevej 25, 7400 Herning i skønne omgivelser med masse af mulighed for udfoldelse.

Pædagoger
Vi vægter at kunne levere et højt fagligt tilbud til børn og unge, som bor eller er i aflastning hos os. Vi arbejder ud fra et grundlag, der sikrer høj faglig kvalitet. Du vil gennemgå et introduktionsprogram, hvor du skal deltage i introdage samt læres op i opgaverne efter vores introduktionsmateriale.

Vi kan tilbyde

 • Systematisk introduktion og løbende supervision.
 • Et fagligt fællesskab og intern undervisning i bl.a. neuropædagogik og KRAP.
 • Engagerede kollegaer der brænder for deres arbejde.
 • Arbejde hver anden weekend og skiftende vagter.
 • En masse socialpædagogiske udfordringer og en organisation i udvikling og forandring med fokus på faglighed og kvalitet i ydelserne.
 • Skønne kollegaer der vil fællesskabet og god opgaveløsning

Funktioner som pædagog
 • Målrettet arbejde med behandlingsplaner, støttesystemer og beskrivelser m.m.
 • Aktiv deltagende i teamets faglige udvikling, er undrende, reflekteret, giver og søger sparring.
 • Bidrager til et godt samarbejde med kolleger, forældre og øvrige samarbejdspartnere.

Vi forventer
 • At du er uddannet pædagog gerne med erfaring inden for området.
 • At du er struktureret og er god til at skabe overblik over arbejdet, dine opgaver og kan håndtere perioder med meget arbejde.
 • At du kan tackle børn og unge, også når de oplever frustrationer og stiller høje krav til omgivelserne. Vi oplever børn i affekt, men har tilgangen at de gør det bedste de kan i en hver situation.
 • At IT er en naturlig del af dit arbejde.
 • At du har kørekort og er indstillet på at køre i vores busser og biler med vores børn og unge.

Fast afløser – Du fastansættes på et fast timetal (som udgangspunkt på 30 timer) og tilknyttes afdelingens fire grupper. Du vil kende dine planlagte fridage mindst fire uger i forvejen, og du indgår i husets vagtplan. Dels med vagter ved kollegers fravær – ferie, kursus osv. – og dels som tilkald ved akut opstået sygdom.

Du har en pædagogisk uddannelse eller erfaring med målgruppen? Du indgår på lige fod med de øvrige medarbejdere i huset og deltager i personalemøder, supervision m.v. Trives du med forandringer og har stor fleksibilitet, så kan du være den helt rette til den her stilling.

Har du lyst til at blive en del af et ambitiøst team, der er optaget af at gøre en forskel for en sårbar målgruppe, der stiller store krav til deres omgivelser, så send os en ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Majken Fabech på

Ansøgningen sendes elektroniske via Herning kommunes hjemmeside senest den 15. januar 2020 kl. 12.00. Mærk venligst din ansøgning med hvilken type ansættelse, du er interesseret i.

Løn- og ansættelsesforhold
Aftale om løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

Ansøgningsfristen er overskredet.
Arbejdssted:
Haugevej 25, 7400 Herning, Danmark
Virksomheden tilbyder:
Deltid
Kategorier:
Social og sundhed
Indrykket:
27. december 2019
Ansøgningsfrist:
15. januar 2020
Majken Fabech
Hovednummer: 96 28 28 28
Email: hchmf@herning.dk