Erfaren elektriker søges til anerkendt virksomhed

Er du uddannet elektriker, og har du solide kompetencer inden for faget? Så er du måske Warburg VVS & Kloak Ekspres' nye elektriker.

Dine primære arbejdsopgaver vil ligge inden for elektrikerområdet. Arbejdsopgaver udover egen faggrænse vil forekomme, og det er derfor vigtigt, at du er fagligt dygtig, kreativ samt løsningsorienteret. Warburg VVS & Kloak Ekspres består i dag af 28 dygtige medarbejdere, som alle er stolte af vores håndværk, brand og branche, og vi går gerne den ekstra mil for at levere en fremragende service til alle vores kunder.

OM DIG

  • Du kan planlægge indkomne opgaver, indhente tilbud hos grossister samt besigtige arbejdsopgaver.
  • Du er omstillingsparat og serviceorienteret.
  • Du er stabil, loyal og kan arbejde selvstændigt samt i teams

Som person er du positiv, serviceminded og imødekommende. Du trives med at udføre selvstændigt arbejde, men du nyder også sparring og samvær med gode kollegaer. Det er et krav, at du har et B-kørekort, kan fremvise et svendebrev, og at du har en anmærkningsfri straffeattest.

JOBBET

Arbejdet er på 37 timer om ugen med mødetid fra kl. 7.30. Vi tilbyder løn efter overenskomst og kvalifikationer. Du får en selvstændig hverdag, hvor du tager firmabilen ud til vores kunder og løser deres opgaver med et smil. Du kommer hele vejen rundt om faget, når du løser alle former for el-opgaver. Du samarbejder og forhandler med grossister samt besigtiger arbejdsopgaver og udarbejder tilbud til vores kunder.

VI TILBYDER

Hos Warburg VVS og Kloak Ekspres indgår du i et team af dygtige og erfarne kollegaer, som er drevet af at gøre boligrenovering til en god oplevelse for vores kunder. Du kommer til at arbejde med ét af branchens mest attraktive brands med et bredt sortiment arbejdsopgaver. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Vi sparrer med hinanden tværfagligt og går op i et harmonisk fællesskab, hvor vi bakker op om hinanden. Derfor spiser vi også jævnligt morgenmad sammen og afholder løbende sociale arrangementer.

DET VIDERE FORLØB

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Alexandra Hoffmann på tlf. 40 21 50 24. Vi indkalder løbende kandidater til samtale – så søg allerede stillingen i dag. Du kan læse mere om virksomheden på www.warburgvvs.dk.

 

Log ind eller opret profil for at ansøge
Log ind Opret profil
Påkrævede kompetencer

Kryds af ved hver enkelt kvalifikation, om du har den eller ej.

B-kørekort
Svendebrev
Ren Straffeattest
Er uddannet elektriker
Vurder dine faglige kompetencer.
Erfaring med el-området og fejlfinding

Ingen erfaring
Expert
Kendskab til arbejde med ventilation

Ingen erfaring
Expert
Arbejdssted:
Warburg VVS & Kloak ekspres ApS
Brøndbytoften 3
2605 Brøndby
Danmark
Virksomheden tilbyder:
Fuldtid
Kategorier:
Industri og håndværk
Indrykket:
19. december 2019
Ansøgningsfrist:
30. januar 2020
Kontakt:
Christina Warburg
Telefon: 30652277
E-mail: warburg@warburgvvs.dk