Engageret vuggestuepædagog til Grøndalslund

Vil du være med til at udvikle dagligdagen, og føler du et engagement for at skabe en dagligdag, hvor børn trives og udvikler sig i trygge og udfordrende rammer?

Grøndalslund...

Vil du være med til at udvikle dagligdagen, og føler du et engagement for at skabe en dagligdag, hvor børn trives og udvikler sig i trygge og udfordrende rammer?

Grøndalslund søger en uddannet pædagog. Stillingen er en fastansættelse på 34-37 timer om ugen i vores vuggestuehaveafdeling og ønskes besat fra den 1. februar 2020 eller snarest derefter.

Grøndalslund på Ålekistevej er en kommunal, integreret daginstitution med 90 børn i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Vi er et livligt hus i to etager med udsigt over Damhussøen og med Grøndalsparken lige om hjørnet. Vores værdigrundlag bygger på respekt, omsorg, dialog og tillid.

Vi er en personalegruppe, som besidder mange forskellige kompetencer, og vi har ansatte af begge køn og i alle aldre. Nogle har været her længe og andre knapt så længe. Fælles for os alle er, at vi er engagerede i vores institution Grøndalslund.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på, at relationen mellem børn og voksne er båret af et anerkendende, positivt og ressourceorienteret syn.

Vi skal i gang med at arbejde med den nye styrkede læreplan og glæder os til at kigge dagligdagen igennem med fokus på barnet i centrum.

Udfordringer i jobbet
Sammen med dine kolleger tilrettelægger du rammerne for en god dagligdag med mulighed for fordybelse, leg og læring uden for mange afbrydelser for børnene.

Lige nu har vi fokus på anerkendende følgeskab, legezoner og at videreudvikle vores sprogarbejde. Du vil også komme til at arbejde med institutionssystemet KbhBarn til pædagogisk dokumentation samt orienteringsplatform for arbejdsfællesskabet.

Hvad forventer vi af dig?
Som pædagog i Grøndalslund forventer vi, at du:

  • er anerkendende, åben og positiv i din samværsform med andre mennesker – børn som voksne
  • har glimt i øjet og en positiv tilgang til dit pædagogiske virke
  • er handlekraftig og har mod på en foranderlig hverdag
  • er indstillet på – og gerne har erfaring med – at arbejde med handleplaner og udsatte børn
  • kan omsætte de praktiske situationer og hverdagsrutiner til pædagogiske udviklingsrum
  • kan bidrage til den pædagogiske udvikling i Grøndalslund med udgangspunkt i vores pædagogiske ramme og Københavns Kommunes pejlemærker for pædagogisk kvalitet
  • er indstillet på, at vi er en integreret institution, der hjælper hinanden på tværs af stuer og afdelinger
  • er loyal og imødekommende i dit samarbejde med forældre, kolleger og klyngens ledelsesteam
  • kan arbejde i tidsrummet kl. 6.30-17.00 og deltage i ca. ti årlige personalemøder om aftenen.
Hvad kan vi tilbyde dig?
Du vil møde en idérig og handlekraftig personalegruppe. Vi lægger vægt på, at hver enkelt har indflydelse på vores fælles hverdag, og at alle byder ind med deres faglighed og kompetencer.

Du bliver ansat i Brønshøj/Vanløse Klynge F, som består af otte kommunale daginstitutioner og er normeret til 727 børn i alderen 0-6 år. Vi tror på, at et stærkt fagligt og socialt arbejdsfællesskab skaber de bedste resultater, og vi opfordrer alle i klyngen til at søge medindflydelse og medansvar.

Vi holder minimum én årlig pædagogisk dag i hver institution, og der er mulighed for individuel kompetenceudvikling med afsæt i klyngens uddannelsespolitik.

Løn- og ansættelsesvilkår
Er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune og principperne i Ny Løn.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer samt straffe- og børneattest.

Ønsker du mere information?
Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte klyngeleder Lene Nielsen på 29325002. Du kan også læse mere om Grøndalslund på .

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 16. januar 2020
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 4 og 5 eller efter aftale.

Ansøgningsfristen er overskredet.
Arbejdssted:
Borups Allé 177, 2400 København NV, Danmark
Virksomheden tilbyder:
Deltid
Kategorier:
Social og sundhed
Indrykket:
27. december 2019
Ansøgningsfrist:
16. januar 2020
Lene Nielsen
Hovednummer: 29325002