Hele rekrutteringsprocessen samlet ét sted

Bedre og mere effektive rekrutteringsprocesser for både virksomheder og ansøgere.

  • Effektfuld tidsbesparelse
  • Optimeret screening
  • Kvalificerede udvælgelser

Vil du være mere produktiv?

Spar op til 60% af den administrative byrde, der ofte kan være en meget tidskrævende del af rekrutteringsprocessen. Tid som du i stedet kan bruge på at finde det rigtige match.

Vil du bruge din tid på de bedst egnede ansøgere?

Få screenet og sorteret ansøgerne efter, hvem der bedst matcher dine ønskede kriterier, så du kan have fokus på den mest relevante del af feltet.

Vil du lave kvalificerede udvælgelser?

Lær dine ansøgere bedre at kende allerede inden du indkalder til samtale. Send jobrelevante opgaver, som ansøgerne skal løse via video, lyd, tekst eller billede.

Hvorfor 360job?


GDPR

360job sikrer, at hele din rekrutteringsproces lever op til den gældende lovgivning.


Personlig support

Skulle der - mod forventning - opstå problemer, sidder vi altid klar til at hjælpe dig.


Professionel sparring

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med mere effektive rekrutteringer.

Kunderne siger

Claes Ziehm Mortensen
Aqua D'or
360job er meget nytænkende og moderne i sin tilgang til rekruttering. Man kan se, at der er blevet indtænkt, hvordan man kan gøre rekrutteringsprocessen mere effektivt for både virksomheden og ansøgerne. Det er både brugervenligt og nemt at gå til, og så er der samtidig rigtig god service fra medarbejderne hos 360job. Vi har brugt 360job til to rekrutteringer, og det har begge gange været vores oplevelse, at processen har været meget effektiv. Vi brugte også Job Challenge til begge rekrutteringer, hvilket var med til at give os et rigtig godt indtryk af, hvem ansøgerne var, og hvordan de ville kunne performe i stillingen.

Læs mere
Camille Markussen
Connecting Markets GmbH
360job systemet giver et godt overblik over de kandidater, som har søgt jobbet og gør kommunikationen med dem overskuelig og effektiv. Vi sparer meget administrativ tid ved at bruge systemet. Det er også nemt at dele information om ansøgere med andre i ansættelsesteamet. Derudover er teamet bag 360job utrolig service- og løsningsorienteret og altid hurtige på banen, hvis man har spørgsmål.

Læs mere
Anders Axelsen
Europæiske rejseforsikring
Vi kan godt lide, at vi hurtigt og let kan danne os et overblik over alle ansøgerne. Det er ret fint med matchscoren, hvor vi let og elegant kan gå ind og stille nogle simple og hurtige spørgsmål, og så kan vi allerede ude på forsiden se, om de efterlever de kompetencer, som vi har forespurgt. Vi har en travl hverdag, så vi har ikke altid tid til at gå i dybden, når vi evaluerer ansøgerne. Vi fokuserer derfor først på dem, der har den højeste matchscore. Det har gjort processen mere effektiv.

Læs mere
Tony Garcia
Bad og Fliser
Vi har haft en rigtig god oplevelse med at bruge 360job som rekrutteringssystem. Systemet giver et godt overblik over alle ansøgere samt de forskellige faser i rekrutteringen.

Læs mere
Alexander Dybmark
Nohrlund
Der er uden tvivl et hav af fordele ved at gøre brug af 360jobs rekrutteringsplatform. Det afgørende for os var, at vi havde mulighed for at følge ansøgerne igennem hele rekrutteringsprocessen, således, at vi nemt og overskueligt kunne danne os et overblik i en travl hverdag. Derudover, så har deres matchscorer modul samt muligheden for at udarbejde job-challenges gjort, at vi nemt og hurtigt kan navigere i hvilke kandidater, der besidder de kompetencer, som vi efterspørger. At platformen samtidig er GDPR-complient er kun et kæmpe plus!

Læs mere
Kenneth Steen
TopCall
Vi har været meget tilfredse med at bruge 360job. For det første er det en god brugerflade, og der er en god logik i, hvordan man bruger det. Det fungerer rigtigt godt, at man kan følge ansøgerne, fra de kommer ind i screeningsfasen og videre i de forskellige faser i rekrutteringsprocessen. Det giver et godt overblik over, hvor langt man er i processen med de enkelte ansøgere. Det er også rart, at man kan køre al kommunikationen med ansøgerne direkte via systemet. Det begrænser mange af de henvendelser, der ofte kommer i forbindelse med en rekrutteringsprocess.

Læs mere

Få en gratis demo

Klar til at få en præsentation af 360job? Få en online gennemgang - kvit og frit - hvor vi viser dig, hvordan 360job kan effektivisere lige netop din rekrutteringsproces.

Spørgsmål til 360jobs produkter?
Vi ringer dig op snarest muligt.
Ring mig op