Få hele din rekruttering samlet ét sted!

Spar både tid og penge mens du finder det rette match

  • Minimer risikoen for fejlansættelser og spar den tidskrævende administration
  • Få din jobannonce spredt ud på de sociale medier, så du rammer langt flere potentielle ansøgere
  • Lad systemet screene alle ansøgerne for jer, så dem med bedst match placeres øverst på listen
  • Test ansøgerne om de passer ind i jeres arbejdskultur, og om de har den personprofil, I søger
  • Send en udfordring til relevante ansøgerne, før I vælger, hvem der skal til jobsamtale
  • Få værdifuld sparring med vores erfarne rekrutteringseksperter
  • Alt dette til markedets mest konkurrencedygtige pris
Standard rekrutteringspakke
699,00 DKK
Som standard får du: Jobannonce på 360job, håndtering af ansøgere, screening af kompetencer, planlægning interview/samtaler og ansættelse samt adgang til ansøgerdatabase
Job Challenge
+699,00 DKK
Kulturtest
+699,00 DKK
Personlighedstest
+699,00 DKK
SoMe Markedsføring
Pris efter aftale - faktureres seperat
Sparring
Pris efter aftale - faktureres seperat
Book et møde
Book et ONLINE møde med en produktspecialist og find ud af, hvordan 360job kan hjælpe jer med jeres rekrutteringsproces.
Book møde

Arbejdskultur

Arbejdskulturen siger noget om, hvordan vi foretrækker at løse opgaver, og hvordan vi samarbejder og kommunikerer med hinanden. Arbejdskulturen kan også sige noget om, hvordan ledelsen motiverer, styrer og involverer medarbejderne.

Hvorfor er det vigtigt?

Hvis en ansøger skal kunne trives og være motiveret i sit arbejde, er det vigtigt, at vedkommende passer ind i arbejdskulturen. Der bør derfor være sammenhæng mellem, hvordan ansøgeren løser opgaver og den måde afdelingen løser opgaverne. Er ansøgeren f.eks. til en større grad af selvstændighed, så er det en god idé at, at det er sådan, man også arbejder i den ansættende afdeling. Er vedkommende til faste procedurer, vil vedkommende trives, og skabe bedre resultater i en afdeling, hvor dét er måden, at man arbejder på.

Match af kulturprofil

Med 360job kan du sikre, at der er et kulturelt match mellem den ansættende afdeling og ansøgerne. Ansøgernes kulturprofil bliver matchet op imod den kulturtest, der er taget i ansættende afdeling eller af den ansættende leder. Testen koster ikke noget - hverken for ansøgere eller virksomhederne. Den rekrutterende virksomhed kan selv vælge, om de vil bruge kulturtesten som en del af deres rekrutteringsproces.

Personlighed

Med 360job kan man sikre, at der er et personligt match mellem den ansættende afdeling og ansøgerne. Ansøgerens personlighedsprofil sikrer, at man kan finde en ansøger med lige præcis de persontræk, man ønsker eller evt. mangler i afdelingen. Personlighedstesten giver derudover også ansøgere og arbejdsgiver en indikation af, hvilke områder ansøgeren er stærk på, og hvor der er udviklingsmuligheder. Den rekrutterende virksomhed kan selv vælge, om de vil bruge personlighedstesten som en del af deres rekrutteringsproces.

Faglighed

Med 360job sikrer man, at der er et fagligt match mellem ansøgeren og den stilling, der ansættes til. Ansøgeren skal derfor altid gøre rede for netop de kompetencer den rekrutterende virksomhed søger. På den måde vil det være helt tydeligt både for ansøger og arbejdsgiver, om der er et match i forhold til de ønskede kompetencer, uden at arbejdsgiver skal bruge lang tid på at se en kæmpe bunke af CV'er igennem. På den måde sikres der et hurtigere og bedre match.

Matchscore

Når en ansøger har afklaret kompetencer, arbejdskultur og personlighed, vil det udgøre en samlet score i forhold til, hvor godt ansøgeren matcher med den ansættende afdelings ønsker. Ansøgerne bliver herefter placeret på en liste, der prioriterer ansøgeren alt efter, hvor høj en score de har. Det er naturligvis muligt at fravælge kulturprofil og personlighedstest og dermed blot nøjes med at se ansøgernes score i forhold til de ønskede kompetencer.
Book et ONLINE møde med en produktspecialist og find ud af, hvordan 360job kan hjælpe jer med jeres rekrutteringsproces. Book et møde