Få hele din rekrutteringsproces samlet ét sted!

Spar både tid, penge og ressourcer, mens du finder det rette match

Opret dig som virksomhed Se demo-video
  • Minimer risikoen for fejlansættelser og spar den tidskrævende administration
  • Få din jobannonce spredt ud på de sociale medier, så du rammer langt flere potentielle ansøgere
  • Lad systemet screene alle ansøgerne for jer, så dem med bedst match placeres øverst på listen
  • Test ansøgerne om de passer ind i jeres arbejdskultur, og om de har den personprofil, I søger
  • Send en udfordring til relevante ansøgerne, før I vælger, hvem der skal til jobsamtale
  • Få værdifuld sparring med vores erfarne rekrutteringseksperter
  • Alt dette til markedets mest konkurrencedygtige pris
Standard rekrutteringspakke
699,00 DKK
Som standard får du: Jobannonce på 360job, håndtering af ansøgere, screening af kompetencer, planlægning interview/samtaler og ansættelse samt adgang til ansøgerdatabase
Job Challenge
+699,00 DKK
Job Challenge er 360jobs case-baserede rekrutteringsmodul. Her kan du sende ansøgerne opgaver, som de kan løse via tekst, lyd eller video. På den måde sikrer du ansøgerens faglige og adfærdsmæssige kompetencer inden ansættelsen.
Kulturtest
+699,00 DKK
360jobs kulturtest sikrer, at der er et kulturelt match mellem ansøgerne og det team, der ansættes til. Funktionen giver dig adgang til alle ansøgeres kulturprofiler samt screening og sortering af ansøgerne ud fra deres match med teamet.
Personlighedstest
+699,00 DKK
Ved at bruge personlighedstest sikrer du, at der er et personligt match mellem ansøgerne og det team, der ansættes til. Funktionen giver dig adgang til alle ansøgeres personprofiler samt screening og sortering af ansøgerne ud fra deres match med teamet.
SoMe Markedsføring
Pris efter aftale
Vil du gerne nå længere ud med din jobannonce eller sikre at nå ud til de helt rigtige? Ved hjælp af SoMe markedsføring kan vi målrette din jobannonce, så den når ud til den helt rigtige målgruppe. Vælg funktionen og vi giver jer et ring!
Sparring
Pris efter aftale
Har du brug for hjælp til at finde din nye medarbejder? Vi kan hjælpe jer med at opsætte jobannoncen, lave den gode Job Challenge, aflæse person- eller kulturprofiler mm. Vores specialister kan hjælpe jer hele vejen. Vælg denne funktion og vi giver jer et ring!
Book et møde
Book et ONLINE møde med en produktspecialist og find ud af, hvordan 360job kan hjælpe jer med jeres rekrutteringsproces.
Book møde