Research assistent

Til vores kontor i DTU Science Park, Lyngby, søger vi en studentermedhjælper med et stærkt administrativt gen til at arbejde med praktiske opgaver. Vi tilbyder oplæring i en række værktøjer, indsigt i en spændende verden af iværksætteri, teknologi, strategi og kapital, en konkurrencedygtig timeløn, fleksible arbejdstider og et lille team med højt energiniveau. Arbejdstid mellem 8 og 20 timer pr. uge.

Keystones er Danmarks største netværk for investorer i startups.

Vi er sat i verden for at gøre investering i startups til en folkesport og bidrage til den økonomiske vækst i Danmark. Vi tror på, at fremtidens danske vækstvirksomheder bedst skabes sammen med et aktivt privat netværk af investorer, erfarne erhvervsledere og kommercielle ildsjæle, som brænder for iværksætteri. Medlemmer og vækstvirksomheder bindes sammen via vores online platform og medlemsmøder.

Vi er i en rivende udvikling. Vil du være med at bygge flere danske vækstvirksomheder og udvikle Danmarks største netværk for virksomhedsbyggere, så er vores team på 9 og kontor på DTU Science Park måske det rette for dig?

Læs mere på keystones.dk  🚀

Studentermedhjælper eller anden assistance på deltid

Du er igang med en gymnasieuddannelse, bachelor eller har sabbatår inden for en fornuftig radius af Lyngby. F.eks. Knord, CPH Business, DTU, KEA eller lignende. Du har mulighed for at arbejde et par dage om ugen. Vi har god erfaring med studentermedhjælpere og kan tilbyde fleksible arbejdstider.

Om jobbet som research assistent 

Konkret består dine opgaver af følgende:

  • Opdatere vores systemer og database
  • At kvalificere og indsamle informationer
  • Arbejde med større datamængder samt analysere og bearbejde data

Dit fokus er at opnå konkrete mål måned for måned og din rolle er analytisk og kræver både struktur, disciplin og systematisk tilgang.

Den ideelle kandidat

  • Du arbejder koncentreret og omhyggeligt og kan skrive fejlfrit dansk.
  • Du har interesse for HR, research og ikke mindst startup-miljøet.
  • Du har en naturlig flair for IT og synes, at det er interessant at bearbejde og arbejde med data.
  • Du er analytisk, rationel, nysgerrig og ikke mindst vedholdende.
  • Du trives i et professionelt miljø, hvor der er struktur og styr på processer, systemer og effektive arbejdsprocesser – herunder definerede arbejdsopgaver, rutinemæssige procedurer og daglige mål.

Vil tilbyder attraktive vilkår

Keystones er et team på 9 medarbejdere i hastig vækst. Vi tilbyder et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til at du kan udvikle dig både personligt og fagligt.

Vi har et positivt kollegialt sammenhold, som brænder for at skabe resultater og fejrer gerne, når det går godt.

Vi er baseret i hjertet af den nyeste teknologi, innovation og forskning, DTU Science Park, Lyngby med lækker kantine-ordning, kaffebar, træningsfaciliteter og fornuftige offentlige transportmuligheder.

Tiltrædelse: Oktober 2020

Ansøgningsfrist: Vi kalder løbende til samtale.

Ready to apply? Apply now

Need help?

Our support is always ready to help you.

Contact us now
Questions about 360job's products?
We'll call you up as soon as possible.
Call me