The most complete job posting and recruitment platform

Better and more effective recruitment processes for both companies and applicants.

  • Easy and intuitive interface
  • Flexible combination of functions
  • The entire recruitment process in one place

Do you want to be more productive?

You can save up to 60% of the administrative burden which is often times a very time consuming part of the recruitment process. Time that you could spend on finding the perfect match.

Do you want to spend your time on the best candidates?

Get your candidates screened and sorted after the best match to your criteria so you can focus on the most relevant part of the field

Do you want qualified selections?

Get to know your candidates before inviting them for an interview. Send them job related tasks they have to solve through video, audio, text or pictures.

Why 360job?


GDPR

360job ensures that your recruitment process lives up to current legislation.


Personal support

If you experience any trouble, we are always ready to help.


Professional counseling

Professional feedback and tips

What our users say...

Anders Axelsen
Europæiske rejseforsikring
Vi kan godt lide, at vi hurtigt og let kan danne os et overblik over alle ansøgerne. Det er ret fint med matchscoren, hvor vi let og elegant kan gå ind og stille nogle simple og hurtige spørgsmål, og så kan vi allerede ude på forsiden se, om de efterlever de kompetencer, som vi har forespurgt. Vi har en travl hverdag, så vi har ikke altid tid til at gå i dybden, når vi evaluerer ansøgerne. Vi fokuserer derfor først på dem, der har den højeste matchscore. Det har gjort processen mere effektiv.

Read more
Alexander Dybmark
Nohrlund
Der er uden tvivl et hav af fordele ved at gøre brug af 360jobs rekrutteringsplatform. Det afgørende for os var, at vi havde mulighed for at følge ansøgerne igennem hele rekrutteringsprocessen, således, at vi nemt og overskueligt kunne danne os et overblik i en travl hverdag. Derudover, så har deres matchscorer modul samt muligheden for at udarbejde job-challenges gjort, at vi nemt og hurtigt kan navigere i hvilke kandidater, der besidder de kompetencer, som vi efterspørger. At platformen samtidig er GDPR-complient er kun et kæmpe plus!

Read more
Kenneth Steen
TopCall
Vi har været meget tilfredse med at bruge 360job. For det første er det en god brugerflade, og der er en god logik i, hvordan man bruger det. Det fungerer rigtigt godt, at man kan følge ansøgerne, fra de kommer ind i screeningsfasen og videre i de forskellige faser i rekrutteringsprocessen. Det giver et godt overblik over, hvor langt man er i processen med de enkelte ansøgere. Det er også rart, at man kan køre al kommunikationen med ansøgerne direkte via systemet. Det begrænser mange af de henvendelser, der ofte kommer i forbindelse med en rekrutteringsprocess.

Read more

Book a free demo

Ready for a presentation of the system? Book a meeting with us and we will help showing you how our platform can revolutionize your recruitment process

Questions about 360job's products?
We'll call you up as soon as possible.
Call me