Den enkle rekruttering

✨ Alle fortjener en god rekrutteringsproces!

Ingen binding og intet oprettelsesgebyr!

Ja, så enkelt er det. 

Hvis du eksempelvis er en mindre virksomhed, der ikke har særlig mange rekrutteringer, men som stadig gerne vil have gode rekrutteringsprocesser, er det smart at bruge "Den enkle rekruttering". Her får du nemlig - helt gratis - et ATS der kan håndtere og administrere alle dine ansøgere. Det vil spare dig for en masse tid, så du kan fokusere på at finde det rigtige match til stillingen. 

Den enkle rekruttering indeholder: 

⭐ Jobannonce på 360job.dk 
Med en jobannonce på 360job.dk får du 6 ugers eksponering af din jobannonce. Hvis du bruger et andet system til at håndtere dine ansøgninger, kan du indsætte link hertil. OBS vil du gerne vil have coverbillede og logo på din annonce, så vil vi anbefale, at du bruger "Den effektive rekruttering". 

⭐ Applicant tracking system (ATS)
360job har et indbygget ATS, der indsamler og håndterer alle dine ansøgere. Du får et fuldt overblik over alle de ansøgere, der er kommet ind på den specifikke jobannonce og kan håndtere dem direkte i systemet. Du kan fx:

📣 360job overholder reglerne ift. GDPR, og ansøgerne har til enhver tid mulighed for at slette deres profil. 

💲 Pris: 0,- 
Der er ingen binding og intet oprettelsesgebyr. Og ja, den er altid gratis! 

🔓 Når du bruger 360jobs enkle rekrutteringspakke, kan du tilkøbe følgende produkter: 

❗ Hvis du gerne vil sikre en mere effektiv rekrutteringsproces, vil vi klart anbefale dig at bruge "Den effektive rekruttering" - her får du nemlig værktøjer, der optimerer din udvælgelsesproces.